StacyPullasorsa

Helsingin kupla on pelkkää toimittajien keksintöä

Helsingin sini-puna-vihreä kupla on pelkkää toimittajien keksintöä, eikä perustu todellisuuteen. Soinin on kiva puhua "Punavuoresta", kun siinä on tämä sana "puna", mutta kivenheiton päässä Punavuoresta on lähtenyt eduskuntaan kaksi kovan luokan perussuomalaista: Tony Halme ja Jussi Halla-aho. Pääkaupunkiseutu on antanut heille myös Timo Soinin itsensä, Tom Packalénin ja Mika Niikon. 

Puhe kuplasta on sikälikin älytön, että esimerkiksi Hangossa vallalla ovat liberaalit RKP ja SDP. Myös Fiskari on liberaali. Kun näitä rupeaa etsimään, niin liberaaleja on ihan kaikkialla. Elävätkö he kaikki kuplassa vai elävätkö perussuomalaiset itse kuplassa? 

Nähdäkseni eduskuntatalon katolle ei olla pystytetty ristiä, vaikka kohta varmaan voisikin sen sinne pystyttää. Perussuomalaiset yhdessä kristillisdemokraattien kanssa ovat tehneet eduskunnasta saarnastuolin. Jos lähdetään katsomaan, kuinka moni on uskonnon ja politiikan sekoittamista vastaan, niin niitä löytyy aika paljon myös maaseudulta. 

Hakkaraisen kannattajia on kovasti haastateltu Viitasaarella, mutta ei tästä nyt ollur kauan aikaa, kun Tony Halmeen kannatusta käytiin etsimässä Helsingin lähiöistä. 

Rasistiset tölvimiset maahanmuuttajia vastaan ovat tapahtuneet Helsingin julkisessa liikenteessä, ei Viitasaarella. 

 

J.K. Elänkö kuplassa ja onko elämäni jotenkin köyhää, kun kaveripiirissäni ei ole yhtään kristillisdemokraattien eikä RKP:n kannattajaa? Miksi juuri perussuomalaiset ovat niitä, joita kavereina pitäisi olla, miksei yhtä hyvin voitaisi vaatia, että jokaisella olisi kaveri näistä puolueista tai muuten elää kuplassa?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Jouni Nordman

Ei ole Punavuori se alue kuin ravintola palveluiden osalta tässä kullasta, sillä Kallio ja siitä Pasilan päin, on se kupla alueen pahinta aluetta.

Käyttäjän StacyPullasorsa kuva
Stacy Siivonen

Soini vaan tykkää sanasta punainen, kun leimataan vihollisia, "PUNAvuoren PUNAviininjuojat".

Raaseporin tulokset, täällä eivät persut jytkytä: http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/is/tulos/02/710 ja valitaanpas sieltä Fiskari: http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/is/tulos/710... ja oho, punavihreä kupla!

Vihreät 27.9 %
SDP 26.6 %
Vasemmisto 13.8 %
Persut on 7,2%

Kallio A antaa
Vihreät 28 %
Vasemmisto 20.2 %
Kokoomus 17.2 %
SDP 12.9 %
Perussuomalaiset 7.6 %

Jopa siis karvan verran enemmän persuja kuin Fiskarissa landepaukkulassa! Katsoin myös muiden Kallion alueiden lukemat persujen osalta ja ne ovat seitsemän prosentin molemmin puolin.

Siirrytäänpäs Fiskarista rajan yli Salon puolelle. Salo ei ole mikään junttila, vaan entinen Nokia-kunta. Oho: Perussuomalaiset 23.9 % ja samalla suurin puolue. Salossa on nykyisin paljon maaseutua, mutta siltikin esimerkiksi Salon lukion alueella persuja on 22%.
Katsoin vielä Paraisen ja sielläkään eivät Persut jytkyttele. Voidaanko tästä vetää sellainen johtopäätös, että missä ruotsin kieli ja RKP ovat vahvoilla, persut eivät jytkyttele.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Miten saat sdp;sta liberaalin. Ovatko sitä telaketjufeministit? Omaa etua ajavat ay-ihmiset? Vai suurten ikäluokkien kultapossukerho?

Käyttäjän StacyPullasorsa kuva
Stacy Siivonen

SDP periaatteen tasolla ainakin ajaa niitä ihmisoikeuksia, mitä Perussuomalaiset vastustavat, mamut ja seksuaalivähemmistöt.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Mutta minusta melko konservatiivinen. Ja mitä olen havainnut "suvaitsevaisista". He ovat usein erittäin suvaitsemattomia.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

SDP voi katsoa paljonko ääniä saa mamuilta ja seksuaalivähemmistöiltä, ainakin kurssi on ollut alaspäin jo pitempään koska olette unohtaneet tavalliset suomalaiset.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Se, että persut puhuvat Punavuoren punavihreistä, kertoo, missä kuplassa he elävät.

Punaista ei Rööperistä löydy enää kuin nimestä. Se on nykyään sini- (ehkä myös -vihreiden) trendipellejen asuttama kylä. Joskus persujen ihannoimassa menneisyydessä siellä asui ihan oikeita duunareita, joita saattoi kutsua punaisiksi, ennen kuin heidät häädettiin lähiöihin.

Käyttäjän PekkaReiman kuva
Pekka Reiman

" mutta kivenheiton päässä Punavuoresta on lähtenyt eduskuntaan kaksi kovan luokan perussuomalaista: Tony Halme ja Jussi Halla-aho. "

- Ilmeisesti tämä on tarkkaan kokeellisesti mitattu, kun muistelee kivien ja kirveiden heittelyä julkisuusmyllyssä.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"... kaveripiirissäni ei ole yhtään kristillisdemokraattien eikä RKP:n kannattajaa"

- Enpä olisi niin varma. Vaalisalaisuuden turvin kuka tahansa voi elellä kaappikristillisenä tai pöytälaatikkoruotsalaisena - siis jos vaalipiirissä on ketä äänestää. Esimerkiksi minä esiinnyn mielelläni kulttuurisuuntautuneena älykkönä, mutta äänestelen persuja. En vain kerro sitä kenellekään - hihihihihihi!

Toimituksen poiminnat